Grizzly Salmon Oil este o materie primă pentru furaje câini și pisici, care conțin ulei de somon sălbatic din Alaska și extract de rozmarin.

Grizzly Salmon Oil vine în 5 dimensiuni diferite 

 
  • 125 ml pentru pisici sau câini mai mici
  • 250 ml pentru câini
  • 500 ml pentru câini
  • 1000 ml pentru câini
  • 2000 ml pentru câini
     

Toate dimensiunile sticlelor cu același conținut - ulei de somon pur.
Prin urmare, consumatorii au mai multe pisici, kan utilizați dimensiuni mai mari, de asemenea.
  

Cum folosesc uleiul de somon Grizzly?

Pompati uleiul de somon Grizzly din recipient direct peste hrana animalului, in functie de graficul greutatii de pe eticheta.

A se păstra ferit de lumină, la temperatura camerei sau la frigider.  

A se utiliza în decurs de 3 luni de la deschidere 

Curat si foarte usor de utilizat

Uleiul de somon Grizzly este ambalat in recipiente prevazute cu sistem de pompare și este foarte ușor de folosit și dă dreptul de suma de fiecare dată.

Fara capac/dop ce trebuie desfacut. Fara lingura. Fara a murdari. Fara a curata.
Doar rândul său, nasul a pompei invers acelor de ceasornic, apăsați pompa și ați terminat.
Pompa este complet strâns și dat nici deșeurilor și degetele lipicioase.

Inceperea dietei bazate pe uleiul de somon Grizzly

Uleiul de somon Grizzly are aroma oceanului si gustul bogat al pestelui proaspat, pe care cele mai multe animale de companie vrea imediat. Daca dieta animalului tau de companie a fost neschimbata de mult timp, este posibil sa fie necesar sa incercati sa il obisnuiti treptat si gradual cu noul gust. In aceste cazuri va recomandam utilizarea de doze mai mici pentru o perioada de cateva zile. Dupa ce animalul se va fi obisnuit cu noul gust natural, va puteti astepta la un anumit nivel de „dependenta" sanatoasa. 

Utilizarea corecta a uleiului de somon Grizzly.

Inainte de toate, asigurati- va ca sunt respectate toate instructiunile de pe eticheta pentru a administra cainelui sau pisicii doza corecta de ulei de somon Grizzly. De asemenea, nu aplicati uleiul pe o cantitate de hrana mai mare decat poate manca animalul la o singura masa. Datorita faptului ca uleiul de somon Grizzly este 100% natural, contine acizi grasi extrem de valorosi, cu reactivitate ridicata- motiv pentru care, daca hrana stropita cu ulei va ramane pentru mai mult timp nemancata, acizii grasi vor oxida la contactul cu aerul si pot deveni inutili, iar aroma prospata va disparea. Acest lucru demonstreaza din nou continutul de acizi grasi naturali, nealterati, polinesaturati DHA si EPA al uleiului de somon Grizzly.   

   
Greutate Apasari pe pumpe
  125 / 250 ml 500 / 1000 / 2000 ml
Pana la  6 kg ½ - 1 ½
     6 –  12 kg  2 - 3  1
   12 –  25 kg 3 – 4 2
Peste   25 kg 5 - 6 3

Catelusul meu sau pisicuta mea poate consuma ulei de somon Gizzly?

Incercati sa gasiti pentru catelusul dumneavoastra un raport optim si sanatos de acizi grasi Omega-3 si Omega-6, pentru a-i asigura astfel o viata lunga si sanatoasa. Recomandam utilizarea a jumatate din doza cea mai mica, adaugata la hrana zilnica a catelusului. Pentru o dozare specifica, va sugeram sa consultati medicul veterinar.

sunt foarte importanti pentru bunastarea animalului dumneavoastra.

Contact

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu