Fordele

 

Et dagligt tilskud af Grizzly Vildlakseolie vil bidrage til et godt helbred for din hund og kat. Det første synlige resultat vil være en sund hud og en blød og skinnende flot pels.

Stærkt hjerte og et langt liv

Grizzly vildlakseolie indeholder en række af forskellige omega-3 fedtsyrer, som inkluderer de langkædede omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Med alderen får hunde og katte en forøget risiko for hjerteproblemer, stive led og tab af appetit. De bliver generelt mere uoplagte og mindre aktive. Disse helbredsmæssige risici kan muligvis mindskes med en kost, som tilføres de lettilgængelige langkædede omega-3 fedtsyrer som kun findes i olie fra koldtvands fisk som f.eks. Grizzly Vildlakseolie. Disse omega-3 fedtsyrer er essentielle og vigtige byggesten for hunde og kattes opretholdelse af et balanceret stofskifte. Videnskabelige studier viser også, at disse fedtsyrer hjælper til opretholdelse af et stærkt immunsystem.

Hvordan skal jeg bruge Grizzly Vildlakseolie?

Grizzly vildlakseolie hjælper med at holde din hund og kats hud sund! En sund hud medvirker generelt til mindre kløe og mindre fældning. Helbredstilstanden for din hund og kats hud og pels påvirkes af indholdet og fedtsyrebalancen i kosten. Forholdet mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer i din hund og kats kost et vigtig for at undgå degenerative tilstande som rød hud, bare pletter, mat pels og irriteret tør og kløende hud.

Videnskabelige undersøgelser støtter, at det optimale forhold mellem omega-3 og omega-6 bør være mellem 1:3 og 1:6.

Almindelig og premium hunde- og kattefoder har som oftest et forhold mellem omega-3 omega-6 fedtsyrer på mellem 1:10 og 1:20.

Grizzly Vildlakseolie har et forhold mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer højere end 9:1 og er derfor ideel til at bringe foderets omega balance på det ønskede niveau 1:5.

Gennemsnitlig indeholder
tørfoder til hunde
1 del omega-3 og 
10 - 20 dele omega-6.
1: 15

Grizzly Vildlakseolie
indeholder gennemsnitlig 
9 dele omega-3 og 
1 del omega-6.
9 : 1

Grizzly Vildlakseolie
tilsat tørfoderet giver din hund 
den rigtige balance med  
1 del omega-3 og
5 dele omega-6. 
1 : 5

Regelmæssig brug af Grizzly Vildlakseolie fremmer en blød og skinnende flot pels og giver din hund eller kat et generelt sundt udseende

Grizzly Vildlakseolie har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk, som de fleste hunde og katte godt kan lide fra begyndelsen. Måske vil du ligefrem opleve en helbredsmæssig positiv "afhængighed" af Grizzly Vildlakseolie!

Mild smag som hunde og katte kan li'

 

 

er vigtige for dit kæledyrs velbefindende.

Vi håber at se dig snart

Kontakt

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu