Ulei de somon

Uleiul de somon Grizzly este un derivat pur din somon salbatic de Alaska. Este produs in acelasi timp cu file-urile de somon pentru consumul uman. Uleiul de somon retine in mod natural amestecul benefic de acizi grasi, care este mai apoi protejat prin adaosul de extract natural de Rozmarin. Contine antioxidanti inerenti si urme de vitamine intalnite in carnea de somon. Produsul nostru nu va interfera in nici un fel cu aportul de vitamine din alte surse.

Cei mai indicate acizi grasi Omega-3 sunt cei extrasi din peste!

Uleiul de somon Grizzly reprezinta un supliment zilnic bogat in EPA si DHA- acizii grasi Omega-3 cei mai indicati. Doza zilnica de ulei de somon Grizzly recomandata aporta organismului aproximativ intre 500 si 2,500 mg  din acesti acizi grasi atat de importanti, in functie de greutatea animalului dumneavoastra. Metabolismul acestuia va folosi nutrientii imediat, fara nici o conversie anterioara, spre deosebire de acizii grasi Omega-3 extrasi din ulei de plante cum este inul, si care inainte de a fi folositi de catre organism trebuie transformati. Acest proces de conversie este foarte ineficient si are ca rezultat metabolizarea a doar 5-15% din totalul acizilor grasi.

Acizii grasi Omega-6

Daca se administreaza conform tabelului si graficului de greutate, uleiul de somon Grizzly aporta aproximativ 50- 300 mg de acid linoleic in organism- acizii grasi esentiali Omega-6. Alte tipuri de acizi grasi Omega-6 sunt prezenti, dar in cantitati foarte reduse. Acesti acizi naturali au un dublu efect asemenea unei sabii cu doua taisuri. Pe de o parte, acidul linoleic este esential de administrat deoarece nu poate fi produs de catre organismul animal. Pe de alta parte, s-a demonstrat ca administrarea in exces, fara un echilibru, conduce la risc crescut de boli inflamatorii, artrita, incheieturi rigide si un sistem imunitar slabit.

Cei mai usor de metabolizat acizi grasi Omega- 3 provin din carnea de peste de apa rece, cum ar fi somonul, insa nu toti somonii sunt la fel.

In graficul de mai jos se explica aceasta afirmatie. Dupa numeroase teste s-a demonstrat ca uleiul de somon salbatic provenit din apele din Alaska prezinta un raport foarte mare Omega-3/6, intre 9:1 si 10:1, superior cu mult uleiurilor din carne de somon de crescatorie, al caror raport Omega 3/6 este intre 2:1 si 3:1. Acest raport este ca o amprenta, relevand intr-un mod unic originea oricarui ulei de somon, dezvaluind practic si adevarata identitate a unor produse care se autointituleaza ca fiind uleiuri din somon "salbatic", dar ele provenind de fapt din somon de crescatorie.

De ce aceasta diferenta? Somonul de crescatorie are o dieta compusa din peste 15% uleiuri vegetale, ceea ce scade semnificativ raportul de acizi grasi Omega-3/ 6.  
Uleiul de somon Grizzly nu foloseste altceva decat ulei extras din adevaratul somon salbatic ce este disponibil din stocuri naturale- si anume din raurile Alaskai.

Uleiul de somon Grizzly este extras cu grija intr-o fabrica, in care nu se produce altceva in afara de bunuri de cea mai inalta calitate, bazate pe carnea de somon. Pe tot parcursul continuu de extractie a uleiului de somon, ne asiguram ca acesta ia contact cu aerul doar in momentul in care dumneavostra il pompati in bolul cu hrana al animalului!

Originea Uleiului de somon Grizzly

Uleiul de somon Grizzly are un plus de calitate derivat din faptul ca este co- produs impreuna cu alte bunuri alimentare fabricate din carne de somon. Aceasta modalitate de co- productie asigura calitatea si prospetimea unica a uleiului de somon Grizzly, in principal datorita faptului ca este extras in conformitate cu aceleasi norme si standarde impuse de o fabrica de alimente pentru consum uman. Sursa de somon pentru fabricarea Uleiului Grizzly este somonul salbatic din Alaska

sunt foarte importanti pentru bunastarea animalului dumneavoastra.

Contact

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu