Grizzly vildlakseolie

 

Grizzly Vildlakseolie er udvundet i Alaska udelukkende af vildlaks. Den er produceret umiddelbart i forbindelse med filettering til human ernæring. Lakseolien indeholder en naturlig blanding af værdifulde fedtsyrer, tilsat antioxidant E 306 (naturligt tocopherolrigt ekstrakt).

Den indeholder desuden de naturlige antioxidanter og vitaminer som findes i laksen. Dette naturprodukt vil ikke være nogen begrænsning for dit kæledyrs indtagelse af vitaminer fra andre kilder

De bedste Omega-3 fedtsyrer er fra fisk!

Grizzly vildlakseolie som tilskudsfoder giver et dagligt tilskud rig på EPA og DHA - de vigtige omega-3 fedtsyrer. Den anbefalede dosis af Grizzly vildlakseolie giver mellem 500 og 2500 milligram af disse vigtige fedtsyrer afhængig af dit kæledyrs vægt. Dit kæledyrs stofskifte bruger disse næringsstoffer umiddelbart uden nogen forudgående omdannelse. Plantebaseret omega-3 fedtsyrer, som bl.a. findes i hørfrø skal gennemgå en omdannelse i dit kæledyrs krop før brug. Denne omdannelse er meget ineffektiv og kan resultere i, at så lidt som 5% -15% af fedtsyrerne faktisk bliver omsat.

Omega-6 fedtsyrer

Med en dosis i henhold til vægttabellen giver Grizzly Vildlakseolie et tilskud på mellem 50- 300 milligram linol fedtsyre, den essentielle omega-6 fedtsyre. Andre omega-6 fedtsyrer er til stede i meget små mængder. Disse naturligt forekommende fedtsyrer er som et dobbeltægget sværd. På den ene side er linolsyren vigtig for dit kæledyr, fordi den ikke produceres i dyrets eget stofskifte. På den anden side har store mængder af ubalanceret omega-6 fedtsyrer vist sig at føre til højere risiko for sygdomme med betændelsestilstande, som leddegigt og svagt immunsystem

Der er forskel på laks.

De mest umiddelbart omsættelige omega-3 fedtsyrer stammer fra koldtvands fisk som laks, men laks er ikke ens. Skemaet viser det hele. Alle analyser af lakseolie fra havet ud fra Alaska viser et forhold højere end 9:1 mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Dette er væsentlig højere end i lakseolie fra opdrætslaks, hvor forholdet normalt er mindre end 3:1. Denne relation er som et fingeraftryk, som entydigt fastslår enhver lakseolies oprindelse. 

  

Hvorfor er der denne forskel?

Opdrætslaks får et foder som indeholder op til 15% vegetabilsk olie, hvilket naturligvis mindsker forholdet mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrerne. Grizzly Pet Products benytter udelukkende vildlakseolie fra det eneste sted i verden hvor vildlaks kan fås i tilstrækkelige mængder - Alaska.

Med et højt indhold af de flerumættede omega-3 fedtsyrer EPA og DHA og et naturligt lavt indhold af omega-6 fedtsyrer er det et endnu mere velegnet tilskudsfoder til dit kæledyr end lakseolie fra opdrætslaks.

Grizzly Vildlakseolie fra Alaska udvindes nænsomt i en helt moderne fabrik, som udelukkende håndterer laksebaserede produkter af høj kvalitet. En lukket og løbende proces sikrer, at lakseolien holdes væk fra luft, indtil den pumpes i dit kæledyrs foderskål.

er vigtige for dit kæledyrs velbefindende.

Vi håber at se dig snart

Kontakt

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu