FAQ

Grizzly zalmolie
Waarom zou ik honden- of kattenvoer moeten aanvullen met Grizzly zalmolie?


Om uw hond of kat de juiste voedingsstoffen te geven voor een langer en gezonder leven! Veel dierenartsen zijn het erover eens dat honden en katten over het algemeen korter leven dan hun levensverwachting, wat voornamelijk te wijten is aan een gebrek aan goede voeding. Veel honden bereiken in feite slechts de helft van hun verwachte levensduur!


Alle honden hebben baat bij regelmatig gebruik van Grizzly zalmolie. Voeg vanaf nu Grizzly zalmolie aan het honden- of kattenvoer toe, want voorkomen is beter dan genezen. Verdient uw beste vriend geen lang en gezond leven?

Wat maakt Grizzly zalmolie een heilzaam voedingssupplement?

Deze volledig natuurlijke zalmolie bevat de beste omega-3 vetzuren die alleen in bepaalde koudwatervisoliën zitten. Net zoals wilde vleeseters, zal uw hond of kat veel meer baat hebben bij Grizzly zalmolie dan bij andere vetzuren van plantaardige oorsprong zoals die in veel vetzuursupplementen.

Ik gebruik al een ander voedingssupplement voor mijn huisdier. Waarom zou ik overgaan op Grizzly zalmolie?

De meeste voedingssupplementen voor honden en katten bevatten slechts een derde van de benodigde omega-3 vetzuren, en sommige producten bevatten tot 10 keer te veel omega-6 vetzuren. In andere woorden, om uw hond of kat de juiste hoeveelheid omega-3 te geven, zou u de huidige hoeveelheid voedingssupplement met drie moeten vermenigvuldigen! U zult niet alleen duur uit zijn, maar het betekent ook dat uw hond of kat een ongezonde hoeveelheid omega-6 vetzuren binnenkrijgt wat gezondheidsrisico's oplevert. Grizzly zalmolie bevat een grote hoeveelheid omega-3 vetzuren die voor een goed evenwicht zorgen met de omega-6 vetzuren in honden- of kattenvoeding. Door over te stappen op Grizzly zalmolie geeft u uw hond of kat gezonde, praktische en gemakkelijke voeding en dit alles voor een betaalbare prijs!

Hoe weet ik dat mijn hond of kat baat heeft bij Grizzly zalmolie?

Uit feedback van huisdiereigenaren blijkt een grote tevredenheid over het gebruik van Grizzly zalmolie om verschillende redenen, zoals:

a. Algemene tekenen van ouderdom, waaronder stijfheid, gewrichtsontsteking en
   lusteloosheid.
b. Slechte huid.
c. Negatieve huidreactie op vlooien en andere parasieten.
d. Extreme haaruitval en doffe vacht.
e. Aanbevolen door dierenartsen om in specifieke gevallen herstel te bespoedigen.
f. De eigenaar wil gewoon de gezondheid van zijn hond of kat op actieve wijze beschermen!

Wat als mijn hond of kat geen Grizzly zalmolie wil eten?


Grizzly zalmolie heeft een lekkere zeegeur en een volle vissmaak waar de meeste honden en katten meteen verzot op zijn. Als uw hond of kat al geruime tijd hetzelfde voer krijgt, zal hij waarschijnlijk tijd nodig hebben om geleidelijk aan de nieuwe smaak te wennen. In dit geval bevelen wij u aan in het begin een kleinere hoeveelheid Grizzly zalmolie te geven. Wanneer uw hond of kat eenmaal aan de nieuwe natuurlijke smaak is gewend, zal het misschien een gezonde verslaving worden.

Hoeveel Grizzly zalmolie moet ik aan het honden- of kattenvoer toevoegen?

De doseringen staan op het etiket vermeld zodat u uw hond of kat de juiste hoeveelheid Grizzly zalmolie kunt geven. Voeg Grizzly zalmolie niet aan meer voer toe dan uw huisdier in een keer op kan eten omdat Grizzly zalmolie volledig natuurlijk is en uiterst waardevolle en sterk reactieve vetzuren bevat waar u hond of kat baat bij zal hebben. Als Grizzly zalmolie wordt toegevoegd aan honden- of kattenvoer dat voor meerdere dagen is bestemd, zullen de bijzonder reactieve vetzuren bij blootstelling aan lucht oxideren. Dit resulteert in minder waardevolle, gedeeltelijk verzadigde vetzuren, en u zult merken dat de olie haar frisse, zuivere geur verliest. Dit gebeurt al na een paar dagen en is het bewijs dat Grizzly zalmolie een hoog gehalte natuurlijke, ongewijzigde meervoudig onverzadigde vetzuren zoals DHA en EPA, bevat.

Kan ik mijn pup of poesje ook Grizzly zalmolie geven?

Met een goed evenwicht tussen omega-3 en omega-6 vetzuren draagt u bij aan een lang en gezond leven van uw pup en uw poesje. We adviseren u elke dag ongeveer de helft van de laagste dosering aan uw pup of poesje te geven. Raadpleeg eventueel uw dierenarts voor de exacte dosering.

Kan ik Grizzly zalmolie ook aan mijn kat geven?

Ja, zeker! De meeste katten zijn gek op het aroma van verse vis en zullen er net zo veel baat bij hebben als honden. De hoeveelheid Grizzly zalmolie is afhankelijk van het gewicht van uw kat. Raadpleeg de fles voor de juiste doseringen.

Ik geef mijn hond of kat een goede kwaliteit dierenvoeding. Do Moet ik dan toch Grizzly zalmolie gebruiken?

Zelfs voor honden- en kattenvoer van goede kwaliteit kan een voedingssupplement nodig hebben! Het meeste honden- en kattenvoer bevat onvoldoende of helemaal geen onverwerkte omega-3 vetzuren en heeft daarom vaak een voedingssupplement nodig om uw hond of kat gezond te houden. Het meeste honden- en kattenvoer van goede kwaliteit bevat ongeveer 2-4% omega-6 vetzuren van plantaardige oorsprong, ook al wordt dit niet altijd duidelijk op het etiket vermeld. Hetzelfde honden- en kattenvoer bevat op zijn best omega-3 vetzuren (ong. 0,5%) uit lijnzaadolie, die niet zo goed worden opgenomen door een vleeseter als omega-3 vetzuren uit vis. Zie gebruiksaanwijzingen.

zijn belangrijk voor het welzijn van uw huisdier

Contact

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu