FAQ

Ulei de somon Grizzly
De ce ar trebui sa suplimentez hrana zilnica a pisicii sau cainelui cu uleiul de somon Grizzly?

Pentru a asigura elementele nutritive care ii pot prelungi si insanatosi viata! Majoritatea medicilor veterinari sustin ca, in general o mare parte din caini si pisici nu depasesc limita sperantei de viata, in mare parte datorita unei nutritii necorespunzatoare. De fapt, cei mai multi caini nu ating decat jumatate din varsta mentionata in speranta de viata.

Toti cainii pot beneficia in urma folosirii regulate a uleiului de somon Grizzly. Trebuie sa incepeti administrarea uleiului de somon Grizzly alaturi de hrana zilnica, deoarece preventia este mult mai efienta decat tratarea. Nu-I asa ca prietenul dumneavoastra cel mai bun merita o viata lunga si sanatoasa?

De ce este uleiul de somon Grizzly un supliment atat de special?

Acest ulei 100% natural din somon salbatic de Alaska aporta in organism cea mai sanatoasa versiune a acizilor grasi Omega-3, extrasi doar din carnea de peste de apa rece. Asemeni carnivorelor salbatice, cainele dumneavoastra va beneficia mult mai mult din consumul de ulei Grizzly decat din majoritatea suplimentelor ce au la baza acizi grasi de origine vegetala.

Utilizez deja un supliment alimentar pentru animalul meu. De ce ar trebui sa il inlocuiesc cu uleiul de somon Grizzly?

Deoarece majoritatea suplimentelor alimentare contin de trei ori mai putini acizi grasi Omega-3, iar altele de 10 ori mai multi acizi grasi Omega-6. Cu alte cuvinte, pentru ca animalul dumneavoastra  sa primeasca o cantitate potrivita de Omega-3, ar trebui sa administrati o doza tripla din suplimentul pe care il folositi in mod curent. Acest lucru, in afara de costurile ridicate si  o crestere nedorita si nesanatoasa a dozei de Omega-6, va pune in pericol starea de sanatate a cainelui sau pisicii dumneavoastra. Uleiul de somon Grizzly contine  o doza ridicata de acizi grasi Omega-3 care vor echilibra acizii grasi Omega-6 prezenti in hrana zilnica a animalului. Prin schimbarea suplimentului obisnuit cu uleiul de somon Grizzly veti reusi sa aduceti un aport de nutrienti extrem de importanti in dieta cainelui sau pisicii dumneavoastra intr-o maniera foarte facila, convenienta si economica!

Cum imi dau seama daca animalul meu va avea beneficii in urma administrarii de ulei de somon Grizzly?

Feed- back-ul de la posesorii de animale care au incercat produsul ne indica un nivel foarte ridicat de satisfactie, mai ales cand a afost utilizat in urmatoarele scopuri:

  1. Semne generale ale imbatranirii ce includ artrita, rigiditate, lipsa poftei de viata.
  2. Stare generala nesatisfacatoare a blanii
  3. Reactii negative ale pielii la purici si alti paraziti
  4. Naparlire excesiva, blana aspra si mata
  5. Recomandat de catre medicul veterinar in scopuri specifice de recuperare
  6. Posesorii doresc sa se implice activ in mentinerea unei sanatati optime a animalului lor!
Daca pisica sau cainele nu doreste sa manance hrana stropita cu ulei de somon Grizzly?

Uleiul de somon Grizzly are aroma oceanului si gustul bogat al pestelui proaspat, lucruri de care pisicile si cainii se simt atrasi imediat. Daca dieta animalului dumneavoastra a fost neschimbata de mult timp, este posibil sa fie necesar sa incercati sa il obisnuiti treptat si gradual cu noul gust. In aceste cazuri va recomandam utilizarea de doze mai mici pentru o perioada de cateva zile. Dupa ce animalul se va fi obisnuit cu noul gust natural, va puteti astepta la un anumit nivel de „dependenta" sanatoasa. 

Cat ulei de somon Grizzly adaug peste hrana animalului?

Toate instructiunile de administrare si dozare sunt inscrise pe eticheta, pentru a administra astfel  cainelui sau pisicii doza corecta de ulei de somon Grizzly. De asemenea,  nu aplicati uleiul pe o cantitate de hrana mai mare decat poate manca animalul la o singura masa. Datorita faptului ca uleiul de somon Grizzly este 100% natural, contine acizi grasi extrem de valorosi, cu reactivitate ridicata- motiv pentru care, daca hrana stropita cu ulei va ramane pentru mai mult timp nemancata, acizii grasi vor oxida la contactul cu aerul si pot deveni inutili, iar aroma prospata va disparea. Acest lucru demonstreaza din nou continutul de acizi grasi naturali, nealterati, polinesaturati DHA si EPA al uleiului de somon Grizzly.

Catelusul sau pisicuta mea poate consuma ulei de somon Gizzly?

Incercati sa gasiti pentru catelusul sau pisicuta  dumneavostra un raport optim si sanatos de acizi grasi Omega-3 si Omega-6, pentru a-i asigura astfel o viata lunga si sanatoasa. Recomandam utilizarea a jumatate din doza cea mai mica, adaugata la hrana zilnica a puiului. Pentru o dozare specifica, va sugeram sa consultati medicul veterinar.

Pot folosi uleiul Grizzly si pentru pisica mea?

Bineinteles! Majoritatea pisicilor adora aroma proaspata de peste si vor beneficia de pe urma consumului de ulei de somon tot atat de mult ca si cainii. Administrati uleiul de somon Grizzly in proportie cu greutatea pisicii dumneavoastra, dupa ce in prealabil ati consultat eticheta cu instructiuni de dozare de pe recipient.

Chiar daca animalul mananca hrana Premium este necesara folosirea uleiului de somon Grizzly?

Chiar si hrana Premium pentru caini si pisici trebuie suplimentata! Majoritatea hranei pentru animale are in compozitie cantitati insuficiente sau inadecvate de acizi grasi Omega-3  si ca o consecinta , trebuie suplimentata pentru mentinerea sanatatii optime a animalului dumneavoastra. Cele mai multe tipuri de hrana Premium pentru caini si pisici contin 2-4% acizi grasi Omega-6 de origine vegetala- chiar daca eticheta spune altceva-  si 0,5% acizi grasi Omega-3 din ulei de in, acizi care sunt foarte greu de asimilat in organism de catre carnivore, in comparatie cu Omega-3 extrasi din carnea de peste. Pentru utilizare, va rugam sa consultati instructiunile

sunt foarte importanti pentru bunastarea animalului dumneavoastra.

Contact

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu