Ofte stillede spørgsmål

 

Grizzly Vildlakseolie 
Hvorfor skulle jeg give min hund eller kat et tilskudsfoder som Grizzly Vildlakseolie?

For at give din hund eller kat et rigtigt ernæringselement, som kan føre til et længere og sundere liv! Mange veterinærer hævder at hunde og katte i al almindelighed ikke lever i den forventede levetid i dag, mest grundet mangel på rigtig ernæring. Faktisk lever mange hunde kun halvdelen af deres forventede levetid! 

Alle hunde kan få gavn af at bruge Grizzly Vildlakseolie regelmæssigt. Du skulle starte med at tilføre din hunds eller kats foder med Grizzly Vildlakseolie i dag, fordi forebyggelse er bedre end kur. Fortjener din bedste ven ikke et langt og sundt liv?

Hvad gør Grizzly Vildlakseolie til et specielt godt tilskudsfoder?

Denne naturlige vildlakseolie indeholder de sundeste omega-3 fedtsyrer, som kun findes i visse fiskeolier fra koldtvands fisk. Ligesom vilde kødædende dyr vil din hund eller kat få meget mere gavn af Grizzly Vildlakseolie end af fedtsyrer af vegetabilsk oprindelse, som findes i meget tilskudsfoder med fedtsyrer.

Jeg bruger allerede et tilskudsfoder til kæledyr. Hvorfor skulle jeg skifte til Grizzly Vildlakseolie? 

Det meste tilskudsfoder til hunde og katte indeholder omkring 3 gange for lidt omega-3 fedtsyrer og nogle produkter indeholder op til 10 gange for meget omega-6 fedtsyrer. Med andre ord skal du for at give din hund eller kat den rette mængde omega-3, bruge 3 gange så meget tilskudsfoder som du gør nu! Det ville ikke kun blive meget dyrt, men ville også resultere i en usund tilførsel af en masse omega-6 fedtsyrer, som kunne blive en helbredsmæssig risiko for din hund eller kat. Grizzly Vildlakseolie har et meget stort indhold af omega-3 fedtsyrer, som kan bringe foderet i en bedre fedtsyrebalance. Ved at skifte til Grizzly Vildlakseolie giver du din hund eller kat en helbredsmæssigt sund ernæring på en bekvem og let anvendelig måde til en overkommelig pris!

Hvordan ved jeg om min hund eller kat vil få gavn af Grizzly Vildlakseolie? 

Tilbagemeldinger fra ejere af kæledyr indikerer stor tilfredshed med brugen af vildlakseolie af mange forskellige årsager som: 

  1. Generelle tegn på ældning, omfattande stivhed, leddegigt og livslyst.
  2. Generelt dårlig hud.
  3. Negativ hudreaktion på lopper og andre parasitter.
  4. Usædvanligt stort pelstab og pels som er mat.
  5. Anbefalet af veterinærer til specielle helbredelses formål
  6. Tilhører en ejer som ønsker at være på forkant når det drejer sig om sikring af hundens eller kattens helbred.
Hvad gør jeg hvis min hund eller kat ikke kan lide Grizzly Vildlakseolie? 

Grizzly Vildlakseolie har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk, som de fleste hunde og katte godt kan lide umiddelbart. Hvis din hunds eller kats kost har været den samme i lang tid, kan det være at den gradvist skal vænnes til den nye smag. I tilfælde heraf anbefaler vi at du bruger mindre mængder af Grizzly Vildlakseolie i den første tid. Når din hund eller kat har lært den nye og naturlige smag bedre at kende kan du forvente den vil udvise et vist niveau af sund lyst til lakseolien.

Hvor meget Grizzly Vildlakseolie kan jeg tilføre min hunds elle kats foder? 

Doseringsvejledning er angivet på etiketten, så du kan give din hund eller kat den rette mængde Grizzly Vildlakseolie.

Det er også vigtigt kun at tilføre Grizzly Vildlakseolie på den mængde foder som din hund eller kat vil æde i en omgang. Da Grizzly Vildlakseolie er et naturprodukt har den et indhold af meget værdifulde og virkningsfulde fedtsyrer som din hund eller kat kan få glæde af.

Hvis Grizzly Vildlakseolie på en gang er blevet tilført foder til flere dage vil luften bevirke, at de virkningsfulde fedtsyrer begynder at oxidere. Dette resulterer i mindre virkningsfulde og delvis mættede fedtsyrer og du vil opleve at olien mister sin friske, rene duft. Dette vil ske inden for få dage og er også dit bevis på at Grizzly Vildlakseolie har et højt indhold af naturlige uomdannede flerumættede fedtsyrer som DHA og EPA. 

Kan min hvalp eller killing bruge Grizzly Vildlakseolie? 

At sørge for en sund balance mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer fra begyndelsen, er en rigtig god måde at medvirke til sikring af et langt og sundt liv for din hundehvalp eller killing. Vi anbefaler at du bruger omkring halvdelen af den mindste dosis til din hundehvalps eller killings foder hver dag. Spørg eventuelt din dyrlæge om den specifikke dosering. 

Kan jeg give Grizzly Vildlakseolie til min kat? 

Selvfølgelig kan du det! De fleste katte elsker duften af frisk fisk og har gavn af vildlakseolien i ligeså høj grad som hunde. Giv Grizzly Vildlakseolie efter din kats vægt i henhold til flaskens doseringsvejledning. 

Jeg giver min hund eller kat kvalitetsfoder. Skal jeg så stadig bruge Grizzly Vildlakseolie? 

Selv kvalitetsfoder til hunde og katte kan have brug for et tilskud! Den overvejende del af foder til kæledyr har en utilstrækkelig, hvis overhovedet, mængde af uforarbejdet omega-3 fedtsyrer og har derfor ofte brug for et tilskud for at fastholde din hunds eller kats gode helbred. Det meste af det bedre kvalitetsfoder til hunde og katte indeholder omkring 2% - 4% omega-6 fedtsyrer af vegetabilsk oprindelse, selvom det måske kan være svært at se ud fra etiketten. Det samme foder har i bedste fald et omega-3 fedtsyreindhold på omkring 0,5%, som stammer fra hørfrøolie, som ikke så umiddelbart kan optages af et kødædende dyr, som omega-3 fedtsyrer udvundet af fisk. Se doseringsvejledningen

er vigtige for dit kæledyrs velbefindende.

Vi håber at se dig snart

Kontakt

Grizzly Pet Products ApS
Groendalsvaenge 10
DK - 3460 Birkeroed
mail(at)grizzlypetproducts.eu